diumenge, 5 de desembre del 2010

Crònica Jornada 10

CAMPING OLÈ 3-4 LES VALLS

Gran partit el vist en el pavelló de Pego que va tindre emoció fins l'ultim instant. Comensavem de la millor manera amb 2 gols a favor, pero rapidament el olè es va refer i va empatar despues de dos graves errors defensius dels valleros.

Els millors!
En la segona part ja Les Valls presionaba la ixida del baló rival i en una de tantes Sergio conseguia marcar un golàs crusant al segon pal. Despues de que el puto chino dexara un balo solt, el arbit done saque de banda al rival que era per a Les Valls i a un servidor li se escape el escurridizo Germàn, el Olè empataba. Faltaba poquet de temps per a marcar de nou i la victoria s'esfumaba pero en un saque de banda també i donant-li la rao a Mandu de per que saca aixì, un tio mes escurridizo que una sardina es posava enmig del area totalment asoles inexplicablement i posava el definitiu 4-3. Lo demes lo de sempre a despejar i aguantar el ultim minut i victoria molt treballada.

El equip no va jugar molt be pero erem masa gent i era un embolic, dins de lo que cap una victoria mes pero amb la seua dificultad.

Donar anims a la gent que creu que ha jugat poquet per que jo també ho crec pero no quedava altra.

Ara a guanyar al Gresmar i per l'amor del gos de Andreu no la liem contra el Gresmar!

Ara falta guanyar al Medes i La Pato pa ser la potencia olivera en Pego.