dimarts, 12 d’abril del 2011

CRÒNICA JORNADA 4 I 5

LES VALLS 1-2 ONION & BACK

Igualtat absoluta en aquest partit jugat en la trilladora. Les defenses y sobretot els dos porters van estar genials y els davanters dels dos conjunts van fallar moltes ocasions. Al final 1-2 i a casa amb la satisfacció del bon partit pero amb la desilusió de no haber pogut traure almenys un empat.

LES VALLS 4-6 SPORTS LA CASA
Un altre partit en que Les Valls va donar la cara pero finalment no va servir per a guanyar. Les baixes mermaven als dos equips, encara que nosaltres teniem almenys un canvi per a poder agarrar aire. Al descans guanyavem 3-2 pero en la segona part no vam aguantar el tiró ni la calitat de Adrian Portes la estrella del Sports la Casa.

Estos dos partits em lluitat pero finalment no hem pogut traure res en clar, queda un partit que no correspon "a la nostra lliga" pero després tot serà ja partits que tenim que traure punts.

A les 16:30 el dissabte 16 d'abril al pavelló de Pego. Demanem a l'afició que acudisca i després anirem al cumpleanyos de Carlos "Villa" al grau a celebrar la derrota.