Enguany estem obligats a pagar els llibrets y es fa una loteria per arreplegar diners per a la lliga.

Els llibrets/loteria tenen un preu de 5 euros. Es prega a la afició que faja un esforç y ajude al equip!

5 €

dilluns, 29 de novembre del 2010

Derbi a la vista

Esta proxima jornada Les Valls jugara un derbi local amb el camping ole, es de vital importancia per a seguir escalant en la taula i agarrant moral. Espere que ixquem a per totes i guanyem este partit que sera de alta tensió.

A les 18:30 el dia 4 de desembre al pavelló cobert municipal de Pego.

diumenge, 28 de novembre del 2010

Crònica Jornada 9

LES VALLS 9-4 PA VARIAR

Vista del terreny de joc totalment injugable.

El partit pa comensar es posava complicat per la pluja molesta que estava caiguent en la vall de pego pero els dos equips acordaren jugarlo. Nomes començar Les Valls presionaba amunt i els regals per part del rival eren incontables, tal va ser que el equip es va posar 4 amunt. El equip estava jugant be pero en dos ocasions amb errors defensius el Pa Variar va retallar distancies posant el 4-2, abans del descans Les Valls va anotar un gol que va posar el 5-2 al marcador.

La millor afició ploga, neve o faja sol.
El diluvi universal en la trilladora.
En la segona part el Pa Variar presionaba amunt i nomes deixaba la eixida del balo a pilotada, el terreny ya era totalment injugable i despues de una segona part sense molta sorpresa el resultat final va ser 9-4.

La ratxa de Les Valls continua que enguany esta entonat. El partit en condicions normals crec que aguera estat mes igualat.