dimecres, 15 de febrer del 2012

Crònica Jornada 15 i 17

LES VALLS 8-3 YESOS IVANSA

Partit molt igualat en la primera part en el que els dos equips consseguiren avançar-se en el marcador. Primer colpejava Les Valls amb un gol de falta directa ben executada per Vici. El Yesos conseguiria mes tart empatar i marcar el 1-2 després de una polemica jugada.

En els pitjors moments de Les Valls es conseguí tot així remontar i possar el 3-2 amb un dels gols de falta també.
e
En la segona part Les Valls va tindre uns minuts de gloria en el que posaria terra de per mig i permitia jugar amb mes comoditat. El Yesos va traure porter jugador i tingueren ocasións pero Hector va estar espectacular parant balons a "bocajarro". A la contra es va arribar al 8-3 i a casa a pensar en el encontre del dia seguent.

LES VALLS 2-3 BAR RAFEL

Este partit es presentava vital per a aspirar a posicions mes capdavanteres pero que no tinguerem la sort de cara. Molt igualat en tot moment amb una part per a cada equip.
La primera correspongué al Bar Rafel que jugà millor en la primera mitad. S'avançà Les Valls pero en un tir llunyà conseguia empatar el equip rival.

En la segona part Les Valls acaba intentanto de totes maneres pero no haguè manera, cuan no era el porter era el palo. Amb 1-3 al marcador en la ultima ocasió Les Valls posava el 2-3 pero el arbitre pitava el final sense deixar temps a res mes.

Desde ací possar una queixa per al arbitre que apart de algún error durant el partit pero que ahi comprenem que tots poden tindre fallos, va pitar en el justet minut 25, el que no comprenem desde Les Valls es si cuan un jugador es fa mal, es niga els cordons o un mal saque del porter rival, jugades que es perd temps, s'ha de añadir algo. Per no afegir els temps morts que vist que contabilitzen per al temps de joc no els demanarem mes si anem perdent.

També no sabem la regla de cessió al porter, alguns arbitres si trau el porter de porta i la tornes al porter sense passar de mig de camp piten cessió, altres no piten cessió alegant que si trau el porter encara la pots tornar. Supose que al porter no li la donarem i ja està.

El proxim partit davant el Almassera a les 19:00 hores del dissabte en la trilladora, justet abans de carnaval.