dilluns, 5 de novembre del 2012

Crònica Jornada 5 i 6

LES VALLS 2-7 BOCA TENIS

Mal partit de Les Valls que va ser inferior i no va atacar amb facilitat en ningun moment del partit. La primera part va acabar 3-2 per al Boca Tenis pero per a la mala primera part de Les Valls pues el resultat era prou bo encara que el pitjor estava per arrivar en la segona mitad.

Continuant en la tonica de la primera part Les Valls no podia enllaçar jugades i optava per alguna jugada individual o penjar el baló al area rival. El Boca Tenis va aprofitar perfectament els espais i les contres per a posar un resultat abultat al marcador.

LES VALLS 8-0 XICAL

Partit de tramit que veient la primera part no ho va pareixer ja que el Xical es va tancar molt be i va saber aguantar les jugades de Les Valls que careixien de velocitat i ritme per a passar la defensa del Xical. Sergio en el muscle va posar el 1-0 amb el que finalitzaria la primera part. Destacar la gran asistencia de Mandu en el primer gol (algun de despres tambe) que s'ha convertit en el complement ideal per al killer.

Nomes comensar la segona part una jugada parlada entre Carlos i Arnau, que coneix perfectament el Xical, va acabar en gol despues del "gilisaque" de centre. Este gol va donar tranquilitat al joc de Les Valls que va poder jugar mes rapidament i amb mes profunditat. Els anims del Xical cada volta eren menors fins que el partit va acabar amb golejada.

El proxim partit serà davant del Clinica Pego a les 10:30 al pavelló el diumenge 11. Esperem traure una victoria que necesitem urgent i vore el Valencia CF tranquilament que juga inmediatament despres.