dissabte, 15 de gener del 2011

V de Vendetta

Les Valls dema s'enfrontara al Clinica Pego el club contra el que vam debutar, ha plogut molt desde entonces i ni el Clinica esta en la mateixa forma ni Les Valls es el mateix equip. El Clinica esta en un lloc en la taula aparentment que no els correspon donat la bona campanya pasada.

A l'hora de hui Les Valls esta vuite i somia en poder clavarse en el "top ten" de la lliga pegolina. Per l'altra banda el Clinica esta quinze i es mes que probable que es queda en la segona divisio pero seran uns dels galls de la segona.

Este diumenge a les 10 del mati en el pavello de Pego Les Valls vol prendres la "vendetta" per la golejada en el debut i per tant es demana un esforç al aficionat encara que sabem que es molt mati i el dissabte s'ix.

divendres, 14 de gener del 2011

Crònica Jornada 13

PUBLICITAT LES VALLS 15-1 XICAL

Partit de tramit per a Les Valls que poc a poc va nar tancant enrrere al Xical fins a ofegar-los de tal manera que el balo apenes ixia del camp rival. En la primera part es van marcar 6 gols pero en la segona es va apretar a tope i caigueren 9 gols mes fins arribar als 15. Destacar la aportacio de Sergio amb 6 gols.