dimarts, 27 de setembre del 2011

Cronica Jornada 1

LES VALLS 4-7 SANET
Mal partit de Les Valls que no va donar la talla davant un Sanet que sempre va portar el partit controlat.

Començavem encaixant un gol molt matiner pero el equip no va baixar els braços encara que el Sanet es va posar 0-3. Amb sort i cor es va poder arribar al descans 2-3 despues de marcar el rebot d'un penal fallat i un altre gol a la vora del descans.

En la segona part no va millorar el joc i el rival ens va tindre sempre a una distancia de un o dos gols hasta arrivar al 4-7 final.

Esperem millorar contra el Almunia, un equip que l'any passat varem guanyar despres de una segona part monumental per part de Les Valls on tot el equip pressionava be i les coses dalt van funcionar. Serà a les 14:30 en el pavelló de Pego.