dijous, 17 de febrer del 2011

Crònica Jornada 18

LES VALLS 0-0 ONION & BACK

Bueno bueno bueno com es posa el ascens a primera, les places no estan gens definides i molts equips lluiten a braç partit per fer-se amb una plaça per a jugar en els millors. Sanet, Yesos i Les Valls depenen de si per conseguir el ascens. La Pato, Clinica Pego i Construccions Almunia aguarden per si sonara la flaúta.

Per lo que respecta al partit Les Valls no va voler la pilota que li va donar tot el protagonisme als xics de la ceba i l'esquena que no tingueren gens de sort de cara a gol. La defensa i el porter dels valleros estigueren espectaculars per parar a un gran conjunt. Les Valls va saber esperar i sabia que la seua oportunitat arribaria i així va ser pero es van topar amb un dels millors metes de la categoria. A la fi Onion apurava les seues opcions pero no va poder ser i el empat va ser la gran sorpresa de la jornada. 

Una pena que esta concentracio mostrada davant el Onion no estara present en massa partits i Les Valls perd molt si no juga posada a lo que toca. El partit contra La Pato va ser la mostra de la pitjor cara de un equip que el seu pitjor enemic es ell mateixa.

El proxim partit sera davant el Medes a les 20:45 del dimarts 22. L'aficio esta volcada en el equip i reclamen el ansiat premi de jugar amb els millors. Una victoria ens coloca en primera i com no, no s'ha d'olvidar que es tracta de un equip de Oliva i aixó ha de servir de motivació.