dijous, 20 de setembre del 2012

Nova temporada i canvis en Les Valls.

L'ultim cap de setmana de septembre comença la nova temporada de futbet a Pego i per quart any consecutiu Les Valls participarà en aquesta nova temporada que contarà amb tant sol 12 equips un registre prou baix comparant les tres anteriors temporades.

Enguany hem canviat d'equipació, es el mateix calurós model pero amb la diferencia dels colors que esta vegada seran camiseta blava o blanca i pantaló blanc.

En aquesta temporada en perdut a dos jugadors per erasmus, Lider i Pollo que s'en van a Padova i Lille respectivamente, a Matei que per tal de seguir la seua carrera en el handbol no pot compaginar-ho amb el futbet. També es baixa Hector que entre feina i handbol (puto handbol) li es imposible compaginaro també.

Nova equipació
El jugador mes carismatic "Paniel" estarà lesionat indefinidament ja que la seguretat social no li aclareix el que te... Ja avisarem cuan estiga be(de festa si que ix el merda).

Per tal de cobrir les baixes hem fitxat a un porter del que s'espera molt, Carles, amb una contrastada experiencia en Denia. Ricardo que es un desconegut per al equip ja que ningu la vist jugar. Victor Vidal que ja va participar en Les Valls en les dos primeres temporades i Arnau que l'any passat jugava amb el Bar Zorrilla.

El debut serà davant el Ferreteria Bolufer el diumenge 30 a les 10:30 del matí en el pavelló. Un rival dels mes forts de la lliga pero que el passat any varem plantar cara en els dos partits.