dimarts, 14 de desembre del 2010

Jornada 11 clasificacio i demes

Bueno ja que no esta la web actualitzada i m'han enviat al correu estos documents els puje a megaupload pa que pugau vore tot actualitzat.

Partit jornada 12

La jornada 12 s'espera mogudeta i dificil ja que el rival es molt superior i s'enduga molt probablement els 3 punts pero per acàs Les Valls intentarà jugar be i donar la sorpresa.

L'any passat seria imposible somiar en guanyar el diumenge, enguany despues dels bons reforços i la bona temporada no es tan descabellat traure un empat o almenys no eixir golejats.

El diumenge 19 a les 10:00 del matí en el pavelló cobert municipal de Pego.

Crònica Jornada 11

GRESMAR 1-6 LES VALLS

S'esperava mes de Les Valls que no van jugar a dominar com manava el guio. No es va patir en tot el partit per que nomes va entrar el 1-0 despues de una gran combinació entre Mandu i Tomàs caigueren 2 gols mes abans de arrivar al descans.

En la segona part ja es van vore algunes jugades mes elaborades pero el futbol significatiu de Les Valls, molt directe, es va imposar al joc de creacio i el resultat final va ser de 1-6.
Asi vegem Paniel actuant de entrenador en el ultim partit davant el Gresmar.

Les Valls es coloca vuité i ja espera al temut Bar Poligon.