dimarts, 22 de febrer del 2011

Crònica Jornada 19 A PRIMERA!!!!!

LES VALLS 5-4 MEDES SPORTS

Com be diu el titol Les Valls sen va a primera despues de patir en l'ultim tram de la lliga. Per fi es complix el somni de tot el equip i jugarem en els millors. No em tingut un camí fàcil ja que l'any passat erem un caxondeo de equipo i almenys enguany, que continuem sento, em fet un millor paper.

En cuant al partit em pogut guanyar despues de nar sempre per davant i encara que s'ha patit en alguns moments em pogut traurel avant be. Les Valls ha comensat marcant dos gols, fins que el Medes a retallat distancies. Mandu de golàs a posat la tranquilitat pero vora al descans un error defensiu greu a permitit marcar al Medes.

En la segona part s'ha ixit enchufat i despues de marcar un equip i l'altre a falta de poc el resultat era 5-3. El Medes a marcat pero ja no quedaba res i som equip de primera. Al final quedem novens que no esta gens malament i dexem al Clinica Pego en segona despues de que remontaren un poc el vol pero ha sigut masa tart.

El proxim davant el Almassera Tormos a les 10 diumenge al pavelló.

diumenge, 20 de febrer del 2011

Final De Lliga

Bueno asi posare com vaja enteranme dels resultats que decideixen el ascens a primera en este emocionant final de primera volta.

Gracies a German Valbuena del Camping Ole que ens va avançar anit al grau de Gandia que van guanyar al Yesos per 4-2. Falta saber del resultat entre el Clinica i el Zorrilla que si el Clinica no ha guanyat som equip de primera.

Com forme m'antere dels altres resultats els posare asi, si actualitzen la web antes no caldra...


Yesos 2-4 Ole

Gresmar 4 - 6 Pato

Zorrilla - Clinica (Guaña Clinica)

Sanet 4-0 Almunia

Medes - Les Valls