dimecres, 9 de febrer del 2011

Crònica Jornada 17

LES VALLS 7-9 LA PATO

Partit molt raro en que Les Valls va demostrar que la baixa de Paniel ha sigut dura. Paniel es un home necesari en el dibuix tactic dels publicitaris que en este partit els patos van destapar les vergonyes a la defensa fucsia i negra.

Comensarem be marcant dos gols pero amb dos jugades amb mala fortuna (en una hector mirava a la banqueta i l'altra un gol de rebot tontisim) posaren el empat i abans del descans s'avansaren. En la segona part va ser un espectacul, Les Valls empataba a 3 pero la seguent jugada La Pato va marcar el 3-4 a partir de ahi un desastre de partit hasta encaixar 9 gols... Marcar 7 gols i ni siquiera empatar...

Queden dos jornades i les places 9 i 10 que donen lloc a primera estan encara en joc.

El proxim partit a les 10 del mati el diumenge 13 al pavello.