dissabte, 20 de novembre del 2010

Crònica Jornada 8

Aluminis Jaume 1-4 Les Valls

Una altra important victoria davant un equip que no s'ha rendit fàcil. El conjunt rosa-negre a dominat el partit els 50 minuts pero el aluminis a sigut el primer en marcar. Despres de un gran contraatac el ex-cunyat del nostre president de la agrupació de penyes (Fran) ha marcat un gol a "bocajarro" que Aitor no a pogut fer res.

La primera part no a sigut molt bona en cuant a joc per que anavem encara mes directes que lo que ve siguent normal. En la segona part es vea un equip totalment diferent amb mes toc i mes agresiu en els tirs i despres de un gran tir de sergio el retxàs s'el endú Christian que s'estrena i donava a la fi el gol mes important del "matx".

Al poc un tir de Tomàs s'ha colat entre les cames del meta rival i la remontada estava ja feta, ara soles era aguantar e ixir a la contra, així a sigut, en una gran jugada entre Christian i Tomàs a vingut el tercer i que a poc de acabar tancava el encontre que no el marcador per que despres de una inexplicable ixida del porter rival a propiciat el gol a plaer de Mandu.

En definitiva 3 punts molt importants per seguir millorant. Parex que els canvis s'han notat en el equip i enguany s'estan fent les coses be.

Donar la enhorabona a Christian per el gol i el gran partit que ultimament complia perfectament pero no havia tingut el protagonisme com hui, també a Sergio que a tingut un percanç i no ha acabat el partit pero hasta entonces estava siguent molt incisiu en les linees rivals. Felicitar també a Tomàs per el doblet i a mandu per que continua marcant.
I sobretot a Aitor que ha parat balons que a la fi han permés guanyar.

Com no també a l'aficio per el suport indispensable que dona sempre i com cada volta va creixent en numero eixa afició.

La semana que ve mes davant un rival de nivell paregut. Recordeu a les 16:00 davant el Pa Variar.

divendres, 19 de novembre del 2010

Proxima Jornada

Paniel mostrant la seua habilitat
Dissabte 20 de Novembre en el pavelló municipal de Pego a les 17:30 Publicitat les Valls - Aluminis Jaume.

dijous, 18 de novembre del 2010

Cronica Jornada 5

Les Valls 2-2 Bar Rafel

Partit molt igualat pero que el rafel defenia perfectament, el final empat a 2 es un gran punt davant d'un equip que es millor.

Cronica Jornada 6 y 7

Les Valls VS Bar L'almassera Jornada 6

Les valls va donar una bona image davant el equip revelació de este inici de lliga. El partit estava igualat pero en dos males ocasions el marcador es posava molt en contra, 2-0. Pero el equip no va perdre la il·lusió i es va poder empatar el partit (amb molta sort en el 2on gol) pero la cosa no acabà ahí i el equip contrari va posar terra per mig i no va fallar posant el 4-2 que es va quedar finalment.

Les Valls VS Sanet Jornada 7

El equip anava ja il·lusionat per a jugar contra un dels equips que es va poder batre el passat any, i amb el recolsament de una afició que esta temporada no falla. Comensavem malament encaixant un gol de molt de toc per part del Sanet pero pronte empatariem amb un golàs de "Zigic" que va controlar perfectament el esferic, va tirar un obús i despues agarrà el rebot per acabar be la jugada. Poc despres una gran combinació entre tomás i juanrra certificava la remontada, al poc de arribar al descans el killer del area i jugador amb mes encert posava el 3-1. Ja en la segona part el equip mossegava al rival que no conseguia jugar comodament. Finalment abans de acabar el partit i certificant el seu gran moment Mandu (el killer) aconseguia un gran gol despues de una gran passada de Christian i gran regat del matex Mandu.

Cal destacar la bona actuació del davanter-porter Sergio que va donar una gran lliçó a la porteria.