diumenge, 28 de novembre del 2010

Crònica Jornada 9

LES VALLS 9-4 PA VARIAR

Vista del terreny de joc totalment injugable.

El partit pa comensar es posava complicat per la pluja molesta que estava caiguent en la vall de pego pero els dos equips acordaren jugarlo. Nomes començar Les Valls presionaba amunt i els regals per part del rival eren incontables, tal va ser que el equip es va posar 4 amunt. El equip estava jugant be pero en dos ocasions amb errors defensius el Pa Variar va retallar distancies posant el 4-2, abans del descans Les Valls va anotar un gol que va posar el 5-2 al marcador.

La millor afició ploga, neve o faja sol.
El diluvi universal en la trilladora.
En la segona part el Pa Variar presionaba amunt i nomes deixaba la eixida del balo a pilotada, el terreny ya era totalment injugable i despues de una segona part sense molta sorpresa el resultat final va ser 9-4.

La ratxa de Les Valls continua que enguany esta entonat. El partit en condicions normals crec que aguera estat mes igualat.