dilluns, 8 d’octubre del 2012

Crònica Jornada 2

LES VALLS 2-3 VALL DE L'AGUAR

Mal partit de Les Valls que cau per segona jornada consecutiva davant un rival directe. La mala sort i el mal joc propiciaren esta inesperada derrota de la que hi ha que refer-se rapidament per no estancarmos en la classificació.

Començava be el partit amb el gol de Mandu en un tir llunyà pero una jugada de mala fortuna feia que el rival empatara després de que inesperadament el baló tocara Arnau i pillara desprevingut a Carles.

 El Vall de L'aguar conseguria avansar-se mes tard pero Sergio de una gran cabotada a centre precís de mandu conseguia el empat.
La segona part va transcurrir amb un poc mes de ritme per part dels dos equips y cualquier s'hagués pogut endur el partit pero el gol el va fer el Vall de L'aguar posant el definitiu 2-3.

De cara al pròxim partit davant del Bar L'almassera el equip te que millorar molt. Esperem que en aquest partit no torne a pasar lo dels saques de banda per que sincerament vam ser molt tontos enganyan-mos tanta volta traent. El partit de la tercera jornada serà a les 15:30 del dissabte 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada