dimarts, 23 d’octubre del 2012

Crònica Jornada 4

LES VALLS 3-7 RACO DE BACO

Apunt estiguerem de traure algun punt davant el millor equip de la lliga i actual lider. Les Valls va saber jugar les seues cartes ben tancat arrere i Carles responguent be als tirs rivals.
El partit va ser un asediament del Raco amb alguna contra ben portada per Les Valls. Es va adelantar el Raco amb un tir ajustat al pal i eixe 0-1 estaria present durant la major part de la primera part fins que Arnau va posar el empat i Sergio de gran control i despres definicio ens adelantava a falta de poc de temps per arrivar al descans.

Ja en la segona part el Raco de Baco va empatar prou pronte cosa que capgirava un poc el encontre ja que esperavem poder aguantar mes temps i quant el rival es tirara a per el partit nosaltres pillar alguna contra pero era demanar masa. El Raco es va adelantar de nou pero al poc Christian va posar el empat de nou en un gol "made in" Les Valls. Carles va protagonitzar un dels moments del partit al parar un penal pero una bona jugada del rival posava el avantatge per al Raco. A partir de ahi la lesio de Carles, el anar a la desesperada i la calitat del rival van fer que el resultat acabara mes abultat de lo que corresponia al partit.

El proxim partit es disputara dissabte al pavello a les 15:30 davant el Boca Tenis. Es preveu un partit igualat pero Les Valls necesita traure els tres punts despres de un comensament dificil.