dijous, 18 de novembre del 2010

Cronica Jornada 6 y 7

Les Valls VS Bar L'almassera Jornada 6

Les valls va donar una bona image davant el equip revelació de este inici de lliga. El partit estava igualat pero en dos males ocasions el marcador es posava molt en contra, 2-0. Pero el equip no va perdre la il·lusió i es va poder empatar el partit (amb molta sort en el 2on gol) pero la cosa no acabà ahí i el equip contrari va posar terra per mig i no va fallar posant el 4-2 que es va quedar finalment.

Les Valls VS Sanet Jornada 7

El equip anava ja il·lusionat per a jugar contra un dels equips que es va poder batre el passat any, i amb el recolsament de una afició que esta temporada no falla. Comensavem malament encaixant un gol de molt de toc per part del Sanet pero pronte empatariem amb un golàs de "Zigic" que va controlar perfectament el esferic, va tirar un obús i despues agarrà el rebot per acabar be la jugada. Poc despres una gran combinació entre tomás i juanrra certificava la remontada, al poc de arribar al descans el killer del area i jugador amb mes encert posava el 3-1. Ja en la segona part el equip mossegava al rival que no conseguia jugar comodament. Finalment abans de acabar el partit i certificant el seu gran moment Mandu (el killer) aconseguia un gran gol despues de una gran passada de Christian i gran regat del matex Mandu.

Cal destacar la bona actuació del davanter-porter Sergio que va donar una gran lliçó a la porteria.