dissabte, 20 de novembre del 2010

Crònica Jornada 8

Aluminis Jaume 1-4 Les Valls

Una altra important victoria davant un equip que no s'ha rendit fàcil. El conjunt rosa-negre a dominat el partit els 50 minuts pero el aluminis a sigut el primer en marcar. Despres de un gran contraatac el ex-cunyat del nostre president de la agrupació de penyes (Fran) ha marcat un gol a "bocajarro" que Aitor no a pogut fer res.

La primera part no a sigut molt bona en cuant a joc per que anavem encara mes directes que lo que ve siguent normal. En la segona part es vea un equip totalment diferent amb mes toc i mes agresiu en els tirs i despres de un gran tir de sergio el retxàs s'el endú Christian que s'estrena i donava a la fi el gol mes important del "matx".

Al poc un tir de Tomàs s'ha colat entre les cames del meta rival i la remontada estava ja feta, ara soles era aguantar e ixir a la contra, així a sigut, en una gran jugada entre Christian i Tomàs a vingut el tercer i que a poc de acabar tancava el encontre que no el marcador per que despres de una inexplicable ixida del porter rival a propiciat el gol a plaer de Mandu.

En definitiva 3 punts molt importants per seguir millorant. Parex que els canvis s'han notat en el equip i enguany s'estan fent les coses be.

Donar la enhorabona a Christian per el gol i el gran partit que ultimament complia perfectament pero no havia tingut el protagonisme com hui, també a Sergio que a tingut un percanç i no ha acabat el partit pero hasta entonces estava siguent molt incisiu en les linees rivals. Felicitar també a Tomàs per el doblet i a mandu per que continua marcant.
I sobretot a Aitor que ha parat balons que a la fi han permés guanyar.

Com no també a l'aficio per el suport indispensable que dona sempre i com cada volta va creixent en numero eixa afició.

La semana que ve mes davant un rival de nivell paregut. Recordeu a les 16:00 davant el Pa Variar.