dijous, 22 de novembre del 2012

Crònica jornada 7 i 8

LES VALLS 3-5 CLINICA PEGO

Mal resultat despres de casi tot el encontre estar lluitant per el partit i uns errors al final van propiciar una nova derrota. En la primera part Les Valls va aguantar be el atac rival y sols va concedir un gol pero en la segona part la bona defensa del primer temps no es va repetir i despres de encaixar el 3-2 va començar la remontada del Clinica Pego. Al final 3-5 i Les Valls desperdiciava una gran ocasio de adelantar llocs a la tabla.

LES VALLS 7-3 AUTOESCOLA
 PEGO
Partit molt paregut al de la setmana passada davant el Clinica Pego en el sentit de que començarem defenent be pero esta vegada es va poder aguantar. A la fi del descans manavem 4-2 i arrivariem fins 5-2 ya en la segona mitad, Autoescola Pego retallaria distancies posant el 5-3 pero desguarnint la defensa inclus traguent porter-jugador va propiciar arrivar fins al definitiu 7-3.

Esta proxima jornada davant el Sports la Casa esperem mantindre la bona actitud del ultim partit i poder guanyar com varem fer la passada temporada en la segona volta. El partit sera a les 9:30 del diumenge al pavello.