dimecres, 5 de desembre del 2012

Crònica jornada 9 i 10

LES VALLS 0-4 SPORTS LA CASA-BAR BALBINO

Enguany no hi hagues sorpresa en el resultat com va ocorrer la passada temporada en el que Les Valls va guanyar 8-4. Esta vegada Sports la Casa va posar ventaja al marcador pronte i no es va deixar sorprendre.

Les Valls tingue ocasions per marcar algun golet pero la bona actuació del porter rival i la falta de encert van condenar al equip. De totes formes el Sports la Casa va disposar d'ocasions molt bones i pese a no tindre al porter titular, Aitor va jugar prou be desbaratant les ocasions del rival. Al fi i al cap resultat just i derrota merexcuda.

LES VALLS 7-1 PINTURES DOMENECH-BAR PEGO

Este partit no es podia fallar si aspirem a quedar entre els 10 primers i el equip no va fallar. Sense fer un joc massa correcte ni ortodox es va poder guanyar sense massa patiment. La clau va estar en primer gol que no es va fer massa d'esperar i que donava certa confiança i tranquilitat al equip. 

Va haver moments en els que Les Valls atacava i presionava sense massa sentit i deixant la defensa molt desguarnida encara que Carles va estar prou encertat. En la segona mitad cuan el partit estava practicament sentenciat el Pintures Domenech efectua una presio constant i tingue bones ocasions per marcar mes d'un gol pero Carles ho va parar tot.

El proxim partit serà davant el Rafol ja passat el pont. Es preveu un partit interessant i molt sofrit.

1 comentari:

  1. VIVA LES VALLS!!! VA A VORE SI GUANYEU ESTA SEMANA, ANIM QUE PODEU CRAKS!!!

    ResponElimina